Minimális erőfeszítéssel, maximumra törekedni...

Miért legyünk partnerek? image
Mert együtt tudunk nyújtani egy teljes szolgáltatást és mert mindannyian jól járhatunk vele.
Ha Önnek áruháza / webáruháza van, biztosan nem utaztat szerelőket a szélrózsa minden irányába, mert az gazdaságtalan lenne.
De rendelkezhet összeszerelő partnerekkel régiónként, akik elérhetőségét megadhatja a gyakran felmerülő vevői kérdésre, vagy magától is kommunikálhatja vásárlói felé, hogy bizonyos területeken, összeszerelő partnerrel rendelkezik, így levehető a szerelés terhe a vásárlók válláról, akik számtalan okból lehetnek képtelenek ezt a műveletet szakszerűen elvégezni.
Egy ilyen névleges partnerséggel, nagy mértékben kilóghat a riválisok sorából, akik a vételár beérkezése után elengedik a vásárló kezét, a szerelést pedig oldják meg, ahogy akarják.
Ezen felül a szakszerű összeszerelés a vevői reklamációkat is nagy mértékben csökkentheti, mert a minőségi kifogások jelentős része a szakszerűtlen összeszerelésre vezethető vissza.
Önnek jó, mert nem kerül semmibe, de vevőközpontúbb képet alakíthat ki cégéről és lépéselőnybe kerülhet riválisaival szemben, nekem jó, mert extra megbízásokhoz juthatok, de a vásárlójának a legjobb, mert a partnerségünk által, "Egyszerűen, gyorsan és kényelmesen " juthat teljesen összeszerelt bútorához.
Az esetleges partnerségünknek áruháza felé anyagi vonzata nincs, azt a bútor árába sem kell beépíteni.
Az összeszerelési díj minden esetben a vevőt terheli, bútoronként, egyedi árajánlat alapján.
Ha felkeltettem érdeklődését az alábbi egyik hirdetési felület az Ön áruházának helye!